Grillezett csirkemell édesburgonyával és vegyes salátával - 4 fázisú fogyás receptek


A megfelelő izomépítéséhez elengedhetetlen, hogy megfelelően kombináljuk a szénhidrát- és a fehérjebevitelt. Délelőtti edzés után a csirkemell és az édesburgonya valódi ínyenc ebéd lehet. 


Hozzávalók:

120 g grillezett csirkemell (145 kcal)
150 g sült édesburgonya (130 kcal)
150 g vegyes saláta - jégsaláta, spenót, madársaláta (75 kcal)
1 teáskanál olívaolaj a zöldségekhez (40 kcal)
1 szelet teljes kiőrlésű kenyér (110 kcal)

Elkészítés:

A kakukkfüvet, a mustárt, a sót és borsot elkeverjük az olajban, és megkenjük vele a megtisztított, kettévágott csirkemell mindkét oldalát. A húst forró serpenyőbe tesszük, és mindkét oldalát 4–5 percig sütjük, míg piros nem lesz. Az édesburgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, és enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, villával összetörjük, majd összekeverjük egy gerezd zúzott fokhagymával és kevés tejjel. A sült csirkemell és az édesburgonya mellé fogyaszthatunk salátát.

Újabb Régebbi